Turistdød på Bahamas

Mystisk trippeldød - etterlatte med nytt krav

Vil komme til bunns i dødsårsakene.

FERIEPARADIS: Tre amerikanske turister ble 6. mai funnet døde i hver sin strandvilla på den karibiske øya Bahamas. Foto: Shutterstock
FERIEPARADIS: Tre amerikanske turister ble 6. mai funnet døde i hver sin strandvilla på den karibiske øya Bahamas. Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag 6. mai ble tre amerikanere funnet døde i separate strandvillaer tilhørende luksushotellet Sandals resort på Bahamas. Ytterligere en kvinne ble fraktet til et sykehus i Miami hvor hun mottok behandling.

Tre dager seinere identifiserte politiet de omkomne, samt kvinnen som overlevde:

Michael Phillips (68) og kona Robbie Phillips (65) fra Tennessee. Begge ble erklært døde på feriestedet fredag. Michael ble funnet på badet, mens Robbie lå i senga.

Ifølge ABC News 7 viste de begge tegn til å ha hatt kramper, men ingen tegn til ytre skader. En lege erklærte dem begge døde på stedet.

Vincent Paul Chiarella (64) fra Florida ble funnet livløs på gulvet i egen villa, ved siden av kona Donnis Chiarella (65) - som fortsatt blir behandlet på sykehus. Tilstanden hennes skal være kritisk, men utenfor livsfare, skriver CNN.

De toksikologiske undersøkelsene skal fortsatt ikke være klare, men de pårørende ønsker nå en ny obduksjon gjort av uavhengige rettsmedisinere.

Ønsker svar raskt

Bahamas' helse og velværeminister, Michael Darville, sier til nyhetsnettstedet Eyewitness News at myndighetene ønsker å komme til bunns i dødsårsakene så raskt som mulig, og at de vil legge til rette for de pårørendes forespørsel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer