Luksusresort på Bahamas

Mystisk trippeldød: Navngir ofrene

Politiet går ut med identiteten til de tre som ble funnet døde på ferieøya.

DØDSFALL: Tre amerikanere ble fredag 6. mai funnet døde i separate strandvillaer tilhørende Sandals resort på Bahamas. En fjerde kvinne er innlagt på sykehus. Foto: Shutterstock/NTB
DØDSFALL: Tre amerikanere ble fredag 6. mai funnet døde i separate strandvillaer tilhørende Sandals resort på Bahamas. En fjerde kvinne er innlagt på sykehus. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag forrige uke ble tre amerikanere funnet døde på luksushotellet Sandals resort på øya Bahamas. Ytterligere en kvinne er innlagt på sykehus i Miami, hvor hun mottar behandling.

En mann ble funnet død i en villa, uten tegn til kamp. Det samme gjorde et annet par som ble funnet i en separat villa på stranda.

Seint mandag kveld norsk tid gikk amerikansk politi ut med navnene på de avdøde:

Michael Phillips (68) og kona Robbie Phillips (65) fra Tennessee. Begge ble erklært døde på feriestedet fredag. Michael ble funnet på badet, mens Robbie lå i senga.

Ifølge ABC News 7 viste de begge tegn til å ha hatt kramper, men ingen tegn til ytre skader. En lege erklærte dem begge døde på stedet.

Vincent Paul Chiarella (64) fra Florida ble funnet livløs på gulvet i egen villa, ved siden av kona Donnis Chiarella (65) - som fortsatt blir behandlet på sykehus. Tilstanden hennes skal være kritisk, men utenfor livsfare, skriver CNN.

- Kunne ikke bevege seg

Parets sønn, Austin Chiarella, sier til ABC News at moren Donnis våknet på natta og så ektemannen ligge på gulvet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer