Du leser nå Dagbladet Pluss

Den dominikanske republikk:

Mystiske dødsfall rammer luksushotell

Seks amerikanske turister har omkommet under mystiske omstendigheter i løpet av et hotellopphold i Den dominikanske republikk - tre av disse døde med bare et par dagers mellomrom. Nå leter de pårørende etter svar.

DØDSFALL: Flere mystiske dødsfall har herja den populære ferieøya det siste året. Foto: Valentin Valkov/Shutterstock/NTB Scanpix
DØDSFALL: Flere mystiske dødsfall har herja den populære ferieøya det siste året. Foto: Valentin Valkov/Shutterstock/NTB ScanpixVis mer

En rekke amerikanske turister har dødd under mystiske omstendigheter på et hotell i Den dominikanske republikk, og tre av disse skjedde med bare fem dagers mellomrom.

Nå vil de pårørende ha svar og setter FBI på saken.

Seks turister omkommet

Flere av dødsfallene, i tillegg til andre alvorlige sykdomshendelser, rammet personer som skal ha tatt en drink fra minibaren i hotellrommet før de plutselig ble alvorlig syke.

I løpet av det siste året har til sammen seks turister omkommet på ulike hotellkjeder i Den dominikanske republikk. Tre av dødsfallene skjedde i løpet av bare ei uke og på det samme luksushotellet Grand Bahia Principe Hotel La Romana.

De fleste av disse skal dessuten peke mot liknende dødsårsaker: hjerteinfarkt og respirasjonsproblemer. Den endelige dødsårsaken til flere av turistene er likevel ukjent, men likhetene har vekket mistanke hos flere av de pårørende.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.