BRUTALT: Myrtle McGill ble funnet drept i sitt eget hjem. Nå kan den 25 år gamle drapssaken ha fått sin løsning. Video: CNN Vis mer

Én av de 200 innbyggerne i den lille byen kan være Myrtles (76) morder: - Vi aner ikke hvem det er

Det 25 år gamle drapet har tatt en ny vending. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 25 år etter at Myrtle Louise McGill (76) ble funnet død i sitt eget hjem, har politet pågrepet en mann, mistenkt for drap.

Ifølge CNN døde 76-åringen av to skudd, som ble avfyrt utenfor vinduet hennes.

Skuddene knuste glasset, og traff McGill som befant seg inne i huset.

Fant liket etter en uke

Liket ble funnet en uke etter hendelsen, 13. desember 1991.

- Vi så flere skuddhull i vinduene som var plassert på forsiden av huset, så gjerningspersonen kan ha befunnet seg på forsiden av huset og kan ha sett offeret i kjøkkenområdet, fortalte Tom Streams ved undersøkelsesjuryen i Indiana County i 1991, ifølge KDKA.

Politiet kunne opplyse at ingen ting ble stjålet fra McGills hus, men bilen hennes var forsvunnet. Den ble funnet fire dager før 76-åringen ble funnet død i sitt eget hjem.

- Det har gått så lang tid siden hun ble skutt, jeg har begynt å lure på om noen fortsatt etterforsker saken. Men jeg kan fortelle deg at Myrtke var en fantastisk dame og hun kunne aldri gjort noe som rettferdiggjør det som skjedde, sier Everett Hilliard til Triblive.com.

Hilliard har tidligere jobbet sammen med McGillards mann, og har lenge vært usikker på om drapet noen gang kom til å bli oppklart.

- Vi aner ikke hvem

Tirsdag kunne Rock County Sheriff's Office meddele at en mann (61) var blitt arrestert og varetektsfengslet, mistenkt for drapet på Myrtle Louise McGill.

Navnet vil imidlertid ikke bli offentliggjort før fredag klokka 13.30 lokal tid. Det har ført til at innbyggerene i byen Magnolia har begynt å spekulere.

- Vi aner ikke hvem det kan være. Jeg har bodd her i 40 år og jeg vet ikke om noen som kunne være en drapsmann, forteller Mary Smook til CNN.

Hun sier at mannen hennes er omtrent like gammel som mannen som nå er arrestert.

- Vi lurer på om det kanskje kan være en som har gått på skole med ham.

Magnolia ligger i Minnesota i USA og er en liten by med litt over 200 innbyggere. I morgen vil de kanskje få vite hvem som drepte McGill for 25 år siden.