Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én av de tre overlevende etter Cuba-ulykken er død

En 23 år gammel kvinne som ble sendt til sykehus med kritiske skader etter flyulykken i Cuba, er bekreftet omkommet. Dermed stiger dødstallet til 111.

STYRT: Brannmannskaper slukker flammer fra passasjerflyet som styrtet i Havanna i Cuba fredag. Foto: Enrique de la Osa / AP / NTB scanpix
STYRT: Brannmannskaper slukker flammer fra passasjerflyet som styrtet i Havanna i Cuba fredag. Foto: Enrique de la Osa / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

110 mennesker ble funnet omkommet da et Boeing 737-passasjerfly styrtet nær flyplassen i Havanna fredag.

Tre personer overlevde selve flystyrten, men én av disse er nå bekreftet omkommet. To cubanske kvinner på 19 og 39 år er fortsatt innlagt på sykehus med kritiske skader.

Natt til tirsdag ble det også kjent at Mexico midlertidig suspenderer det mexicanske charterselskapet Damojh som eide passasjerflyet.

Selskapet blir internasjonalt omtalt som Global Air. Det 39 år gamle flyet ble leid inn av det statlige flyselskapet Cubana de Aviacion.

Ifølge mexicanske myndigheter vil de sette i gang en «ekstraordinær» gransking for å finne ut om Damojh har overholdt alle lover og regler. Både Mexico og USA sender eksperter til å bistå Cuba i etterforskningen av ulykken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media