Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én bekreftet død etter at buss kjørte av veien og rullet rundt

Fire brakt til Ullevål sykehus, 12 til legevakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én person er bekreftet omkommet og ytterligere fire personer er hardt skadd etter at en buss med 17 personer om bord skled av veien på Rommen i Groruddalen i Oslo like etter midnatt.

Rullet rundt - Det er en buss fra Ruter har kjørt riksveg 4. Den har mistet kontrollen slik at bussen kjørte av veien og rullet rundt. Det har dessverre resultert i at én person har omkommet og fire personer er kjørt til Ullevål sykehus. To av disse betegnes som hardt skadd, opplyser innsatsleder Svend Bjelland til Dagbladet på stedet.

De resterende 12 som var om bord i bussen ble brakt til legevakta for sjekk, noen lettere skadd.

Bussen har fått omfattende skader etter den dramatiske ulykka, og spesielt frontpartiet har fått hard medfart.

- Forferdelig trist Informasjonssjef Gry Isberg i Ruter forteller at det var Ruters linje 321 til Lillstrøm, som gikk fra Oslo bussterminal klokka 23.38, som ble rammet av ulykken.

- Dette er forferdelig trist og tragisk. Våre tanker går spesielt til de som er rammet og pårørende til den som er bekreftet omkommet, men også til alle som er rammet eller berørt av denne ulykken, sier informasjonssjef Gry Isberg i Ruter til Dagbladet.

Isberg opplyser at hun har fått informasjon fra politiet om at en av de hardt skadde er bussjåføren.

- Hans kollegaer blir tett fulgt opp av sin arbeidsgiver, som er Unibuss. De har også folk på stedet som kan bistå politiets undersøkelser.

Ukjent årsak Verken Ruter eller politiet kan foreløpig si noe om årsaken til ulykken. Politiet er på ulykkesstedet og gjør tekniske undersøkelser i natt.

Brannvesenet ble varslet om ulykken klokka 00.13 i natt. Alle nødetatene kom raskt til stedet.

• Saken oppdateres.

ÉN DØD, FLERE SKADD: Én person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ÉN DØD, FLERE SKADD: Én person er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer