Grimstad:

Én død etter alvorlig voldshendelse

En person er død etter den alvorlige voldshendelsen i Grimstad lørdag.

ALVORLIG HENDELSE: Det var rett etter klokka 18.30 lørdag kveld at politiet rykket ut til en alvorlig voldshendelse i en privatbolig i utkanten av Grimstad. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
ALVORLIG HENDELSE: Det var rett etter klokka 18.30 lørdag kveld at politiet rykket ut til en alvorlig voldshendelse i en privatbolig i utkanten av Grimstad. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter politiadvokat i Agder politidistrikt, Vanja Bruvoll, overfor VG.

- Fornærmede døde på sykehuset i natt. Pårørende er varslet, sier Bruvoll søndag formiddag.

Det var Grimstad Adressetidende som omtalte dødsfallet først.

To personer ble betegnet som alvorlig skadd etter hendelsen, og det ble tidligere søndag oppgitt at den ene av dem var livstruende skadd.

Tidligere søndag bekreftet politiet at tre personer nå er siktet i saken. Den ene av dem er personen som er innlagt på sykehus med alvorlige skader, presiserer Bruvoll til NTB. De tre personene er siktet for vold med døden til følge.

- Det er to personer som er bekreftet innlagt på sykehus. Det er tre personer som er siktet i saken. En av de innlagte på sykehuset har status som siktet, sa politiadvokat Vanja Bruvoll til NTB søndag formiddag.

Slagsmålet skjedde i en privatbolig i utkanten av Grimstad og politiet meldte om den klokka 18.40 lørdag.

To andre personer er også siktet for grov kroppsskade. De er pågrepet og sitter i arrest.

Det er fremdeles tidlig i etterforskningen, og Bruvoll utelukker ikke at flere personer kan være involvert i saken. Politiet vil gjøre flere avhør framover, og har hatt krimteknikere på åstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer