Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én død og en annen innlagt på sykehus da de angrep MMA-utøverens hjem

Joe Torrez (27) kjempet for livet da fire gjengmedlemmer truet med å drepe han og familien.

4-0: MMA-utøveren Joe Torrez (27) ble bare lettere skadd da fire menn angrep han hjemme i Las Cruces i New Mexico i USA. Én av de fire mennene ble drept, mens en annen ble innlagt på sykehus med alvorligs skader. De resterende to flyktet fra stedet. Foto: Support Joe Torrez
4-0: MMA-utøveren Joe Torrez (27) ble bare lettere skadd da fire menn angrep han hjemme i Las Cruces i New Mexico i USA. Én av de fire mennene ble drept, mens en annen ble innlagt på sykehus med alvorligs skader. De resterende to flyktet fra stedet. Foto: Support Joe Torrez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da fire personer tok seg inn i huset til MMA-utøveren Joseph Torrez (27) i Las Cruces i New Mexico gjorde han alt for å beskytte sønnen, sin forlovede og en annen kvinne, melder lokalavisa Las Cruces Sun.

Hendelsen skjedde 1. nyttårsdag.

Etter en blodig kamp endte en av mennene som angrep 27-åringens hjem, 25 år gamle Sal Garces, opp død. En av de andre, 20 år gamle Nathan Avalos, ble brakt til sykehus i El Paso med alvorlige skader.

De to andre angriperne flyktet fra stedet, men ble raskt pågrepet av politiet og identifisert som Raymond Garces (19) og Leonard Calvillo (22).

Tilhørte kriminell gjeng Sistnevnte skal ha ringt Torrez før de ankom huset og truet både han og familien hans, ifølge rettsdokumenter.

- Jeg skal drepe deg og familien din. Jeg kommer til huset ditt, skal Calvillo ha sagt.

Politiet opplyser at de fire mennene som angrep Torrez var medlem av en kriminell gjeng. Samtlige er tidligere domfelte for vold og narkotika-kriminalitet.

27-åringen selv ble påført mindre skader.

Torrez selv er hittil ikke siktet for noe kriminelt, men advokat C. J. McElhinney frykter at dette vil skje til tross for at han bare beskyttet familien sin, melder nyhetsbyrået AP.

- Han kjempet for livet, sier McElhinney til Las Cruces Sun.

Advokaten sier til Dagbladet at hans klient bare vil ha saken ut av verden.

- Det er hans verste mareritt. Han er glad for å være i live og at hans familie er i trygghet. Dette kunne skjedd hvem som helst, hvor som helst og jeg tror det er derfor denne saken har spredd seg sånn, sier han.
Støttegruppe på Facebook På Facebook har det blitt opprettet en støttegruppe for Torrez, og der skrver McElhinney at han har rådet Torrez til å slutte å samarbeide med politiet.

- Dessverre tror jeg vi er i starten av en veldig lang kamp. Jeg har bedt Joe om å ikke komme med noen kommentarer før situasjonen er løst. Han leser alle meldingene deres, og setter virkelig pris på støtten, skriver han.

FRYKTER STRAFFEFORFØLGELSE: Joe Torrez (27) frykter at politiet vil straffeforfølge ham. Foto: Privat
FRYKTER STRAFFEFORFØLGELSE: Joe Torrez (27) frykter at politiet vil straffeforfølge ham. Foto: Privat Vis mer