Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én kritisk skadd i utforkjøring ved Kongsvinger

Fire personer alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én person ble kritisk skadd og fire ble alvorlig skadd i en utforkjøring i nærheten av Føskersjøen i Kongsvinger natt til lørdag.

- Den kritisk skadde og tre av de med alvorlige skader er overført til Ullevål sykehus i Oslo. Den siste alvorlig skadde ligger igjen på sykehuset i Kongsvinger. En eventuell overføring av vedkommende til Ullevål vil bli vurdert, sier kommunikasjonsrådgiver Line Fuglehaug ved Sykehuset Innlandet til Østlendingen.

Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent, men det skal ikke ha vært glatt på ulykkesstedet, ifølge avisa.

- Om det er høy hastighet som er årsaken eller om noe har kommet ut i veibanen, vet vi rett og slett ikke, sier operasjonsleder Jørn Akre i Innlandet politidistrikt.

Ifølge Hamar Arbeiderblad mistenker politiet kjøring i påvirket tilstand og har opprettet sak.

Ulykken skjedde da personbilen havnet utenfor veibanen på riksvei 2 i nærheten av Føskersjøen i Kongsvinger.

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 05 natt til lørdag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling