Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én mann skadd i knivstikking i Haugesund

En mann i 20-årene ble stukket med kniv i Haugesund rett før midnatt natt til onsdag. Mannen skal ikke være alvorlig skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Han er våken og har snakket med våre etterforskere, men foreløpig har vi ikke kommet så mye lenger i saken, sier seksjonsleder for etterforskning hos Haugesund-politiet, Torbjørn Nervik, til NTB.

Politiet forsøker å kartlegge hva som har skjedd og har snakket med flere vitner. Mannen i 20-årene skal også avhøres nærmere. Omstendighetene rundt hendelsen er fortsatt uklare.

Politiet bevæpnet seg da de fikk melding om knivstikking i en leilighet i Gard nord for Haugesund sentrum klokka 23.50 tirsdag.

Da patruljene og ambulansen kom fram til åstedet, fant de den skadde som ble kjørt til Haugesund sykehus. Politiet søkte med hundepatruljer i området uten å finne noen gjerningsmann. Det er heller ikke pågrepet noen så langt i saken.

Kriminalteknikere har undersøkt boligen og det er innledet både taktisk og teknisk etterforskning.

(©NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!