Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én omkom i leilighetsbrann i Oslo

Melder politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo politidistrikt melder at en person er funnet omkommet i en leilighet hvor det bran i Oslo.

Brannvesenet jobber med slukking, og det meldes om kraftig røykutvikling.

Politiet meldte om en brann i en leilighet tilhørende St.Elisabeth-hjemmet i Munkerudveien 52 på Nordstrand i Oslo like før klokka 11.00 i formiddag.

29 personer er evakuert. Mange er eldre mennesker med dårlig helsem skriver NRK.

Alder og kjønn på den omkomne er foreløpig ukjent, ifølge politiet.

- Status er at vi ikke har full kontroll over brannen. Det er ikke fare for spredning til andre bygg nå. Bygget der brenner i er et stort leilighetsterassebygg, sier vaktkommandør ved Oslo brann- og redningsetat Ronny Skaug til Dagbladet rundt klokka 12.15 i ettermiddag.

Politiet skriver 12.20 at det fortsatt er kraftig røykutvikling i området, og at beboere i nærheten oppfordres til å holde vinduer lukket.

Politiet medler at den omkomne er en eldre kvinne. Brannvesenet vil holde på med slukking i 4-5 timer til, men bygget er totalskadd, melder politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling