Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én omkom og 19 skadd i togavsporing utenfor Brussel

Foreløpig ukjent årsak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én person omkom og 19 personer ble lettere skadd i en togavsporing øst for Brussel, melder belgiske medier.

Ulykken skjedde da togsettet forlot jernbanestasjonen i Leuven, 25 kilometer øst for Brussel, i retning den belgiske hovedstaden.

Togsettet hadde lav hastighet da det sporet av, og redningsmannskaper kom raskt til stedet. Bilder fra ulykkesstedet viser at en av vognene har veltet og rast ned en liten skråning.

En av redningsmannskapene på stedet opplyser til TV-kanalen VTM at minst én person omkom i ulykken, men dette er ikke bekreftet fra offisielt hold.

En talsmann for jernbaneselskapet SNCB, Thierry Ney, opplyser til avisen La Libre at 19 mennesker ble lettere skadd i ulykken.

Årsaken til togavsporingen er foreløpig kjent.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling