Én omkom og åtte ble skadd i trafikken julaften

Oslo (NTB): En 25 år gammel kvinne døde av skadene hun pådro seg i en trafikkulykke på E18 like nord for Sande i Vestfold ved 14-tiden julaften.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde da bilen kvinnen satt i frontkolliderte med en møtende bil. Den hardt skadde 25-åringen måtte skjæres løs fra bilvraket, før hun ble brakt til Buskerud sentralsykehus i Drammen der hun senere på kvelden døde av skadene.

Fire andre personer kom til skade i ulykken, deriblant en åtte år gammel jente. Hun ble først brakt til Buskerud sentralsykehus, men ble senere på kvelden overført til Rikshospitalet. Ved Rikshospitalet får NTB torsdag formiddag opplyst at åtte-åringen har fått alvorlige skader, men at hennes tilstand er stabil.

- Ulykken på E18 førte til lange køer, og en periode var det totalt trafikkaos, opplyser politiavdelingssjef Ole H. Moen i Nord-Jarlsberg politidistrikt til NTB.

I en trafikkulykke på Sundbyveien i Røyken i Buskerud ble fire voksne kjørt til sykehus etter en kollisjon mellom to biler ved 15-tiden julaften. En fem år gammel jente slapp uskadd fra ulykken, men ble for sikkerhets skyld sendt til legesjekk. Ifølge lensmannsbetjent Stein Olav Bredeli var det svært glatt veibane i området da ulykken skjedde.

(NTB)