Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én omkommet i storbrann på Romerike

Minst tre leiligheter i rekkehus i Hakadal sto i full fyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det brant kraftig i et rekkehus på Grindbråtan i Hakadal i Nittedal kommune i kveld. Både politi, brannvesen med røykdykkere og luftambulanse ble utkalt til stedet.

- Én person er bekreftet omkommet, opplyser vaktleder ved 110-sentralen i Nedre Romerike brann- og redningsvesen til Dagbladet.no.

- Vi fikk melding om brannen klokka 16.51. Vi har ennå ikke helt oversikt over hvor mange personer som var inne i huset, men det vi vet, er at en person har kommet seg ut av huset uskadd, sier operasjonsleder Anders Buvarp ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.no i 17.30-tida.

Omfanget av brannen var lenge uklart. Brannmannskaper fra flere distrikter var mobilisert i slokkingen.

- Det er tre eller fire leiligheter som brenner. Vi har mannskaper fra både Nittedal, Lørenskog og Oslo på stedet, sier vaktleder ved 110-sentralen i Nedre Romerike brann- og redningsvesen Jan Jakobsen til Dagbladet.no i 17.30-tida.

I 18.30-tida opplyser Jakobsen at brannen er under kontroll.

- Brannen er under kontroll, men ikke bekreftet slokt. Røykdykkere har gjennomsøkt leilighetene, og vi har nå full oversikt over situasjonen, men alle mannskapene er fortsatt på stedet. For øvrig er nå en restverdibil fra Oslo er nå på vei til brannstedet, sier vaktleder Jakobsen.

Brannen ble bekreftet slokt i 19-tida.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling