Innbrudd:

Én pågrepet etter flere innbrudd på Romerike

Politiet søker fortsatt etter minst en gjerningsperson til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Klokka 22.25 torsdag kveld fikk politiet i Romerike melding om et innbruddsforsøk. Dermed begynte de å lete etter eventuelle gjerningspersoner, men fant ingen.

Bare ett par timer seinere fikk de en ny melding om at noen hadde kastet stein og knust terrassedøra til en beboer i distriktet. Like etter fikk de en tredje melding om at noen snoket rundt et hus på en annen adresse i nærheten.

Seinere fikk de også en fjerde melding om innbrudd i en bolig i distriktet. Flere meldere opplyste om at de hadde sett tre personer.

- Vi satte i gang et søk med både hunder og helikopter, men fant ikke noen da heller, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Arstein.

Innbrudd i barnehage

Halv fire på natta kom den femte - og hittil siste meldingen om innbrudd. Da skal to personer ha brutt seg inn i en barnehage. Der skal en vekter ha blitt slått med en plastflaske, noe politiet ser alvorlig på.

- Ved barnehagen ble én person pågrepet, og nå søker vi med hunder og helikopter etter den andre, sier Arstein.

Han forteller at politiet ikke kan slå fast at det er en sammenheng mellom innbruddene, men at beskrivelsene av innbruddene og antall personer indikerer det. Samtidig forteller han at de håndterer saken som om at det er snakk om samme gjerningspersoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer