Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én person død etter å ha blitt påkjørt av Flytoget

Politiet tror ikke noe kriminelt har funnet sted. Jernbaneverket melder om forsinkelser, men ikke full stans i togtrafikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én person er død etter å ha blitt påkjørt av Flytoget på Lillestrøm onsdag ettermiddag.

Det bekrefter politiet i Romerike overfor Dagbladet.

- Politiet fikk en melding klokken 17.02 om at en person var påkjørt av Flytoget ved Lillestrøm stasjon. Vedkommende er bekreftet omkommet, sier operasjonsleder Arild Ruud til Dagbladet.

Han sier ingenting tyder på at noe kriminelt har funnet sted. Spor 1, 2, 3 og 4 ved Lillestrøm stasjon er nå stengt inntil videre.

- Vi arbeider nå for å finne ut hva som har skjedd. Politiet har et ganske stort åsted å arbeide ut fra. Sporene forblir stengt inntil vår etterforskning er avsluttet, sier Ruud, som ikke vil anslå hvor lang tid dette kan ta.

NSB melder på sine nettsider om redusert sportilgang ved Lillestrøm, og sier de reisende må regne med forsinkelser og innstillinger.

Spor 5 til 9 ved Lillestrøm stasjon er fortsatt åpne, opplyser Jernbaneverket like etter klokken 18 onsdag kveld.

Politiet opplyser at det er opprettet et kriseteam ved Nedre Romerike Legevakt for dem som var vitne til påkjørselen. Flytoget har ensporet drift inntil videre.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!