Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Én person kritisk skadet i bilulykke

Front mot front i Buskerud.

FRONTKOLLISJON: En person er kritisk skadet etter en frontkollisjon på Modum i Buskerud. Foto: Vegard M. Aas
FRONTKOLLISJON: En person er kritisk skadet etter en frontkollisjon på Modum i Buskerud. Foto: Vegard M. Aas Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Én person er kritisk skadet i en front mot front-kollisjon på fylkesvei 287 ved Blaafarveverket på Modum i Buskerud.

- Personen blir hentet med luftambulanse og flydd til sykehus nå, sier operatør Jaale Hopperstad ved Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Twitter skriver politiet at ytterligere tre personer blir kjørt til sykehus til sjekk/behandling, mens personen som er kritisk skadd, blir flydd til Ullevål sykehus.

Politiet fikk melding om ulykka klokka 11.04. Både ambulanse og politiet er på stedet, og trafikken på fylkesvei 287 er for øyeblikket stengt.

Dagbladet følger saken.

HENTET I LUFTAMBULANSE: Ytterligere tre personer blir kjørt til sykehus til sjekk/behandling, mens personen som er kritisk skadd, blir flydd til Ullevål sykehus, opplyser politiet. Foto: Vegard M. Aas
HENTET I LUFTAMBULANSE: Ytterligere tre personer blir kjørt til sykehus til sjekk/behandling, mens personen som er kritisk skadd, blir flydd til Ullevål sykehus, opplyser politiet. Foto: Vegard M. Aas Vis mer