<strong>ULYKKE:</strong> En person er omkommet i båtulykke i Os natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
ULYKKE: En person er omkommet i båtulykke i Os natt til tirsdag. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Én person omkom etter at båt kjørte på skjær

I Os i Hordaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 00.18 fikk politiet i Hordaland melding om at en båt hadde kjørt på et skjær ved Raudholmane ved Os utenfor Bergen.

Raudholmane ligger om lag 600 meter sør for fastlandet.

Operasjonsleder Stein Rune Hallerake bekrefter overfor Dagbladet at tre personer var involvert i ulykken, men kunne klokka ett ikke si noe mer om skadeomfanget. Han sa også at alle nødetatene er på stedet.

Litt før klokka halv to skrev politiet på Twitter at en person har mistet livet i ulykken. En person skal være hardt skadd og en person antas å være lettere skadet.

De informerer også om at ulykkesbåten er slept inn til land, og at de to skadde personene er brakt til Haukeland universitetssykehus.

Alle de tre er norske statsborgere, men ingen av dem er registrert med adresse i Os kommune der ulykken fant sted.

- Vi hører alltid båter på sjøen, men denne gangen hørte jeg først motordur og så et veldig smell. Så hørte jeg «au» og skriking, men så ble det stille. Jeg sprang inn med en gang og ringte 113 for å sette i gang redningsapparatet, forteller Anne Karin Geitle Grindevoll til Bergensavisen. Hun bor i Kuvågen, ikke langt fra ulykkesstedet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer