Én person omkommet etter alvorlig bilulykke i Sør-Trøndelag

Front mot front-kollisjon.

FRONTKOLLISJON:En person er bekreftet omkommet i en trafikkulykke i Rennebu i Sør-Trøndelag. Fire skadde er brakt til St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: Jon Olav Voll / NTB scanpix
FRONTKOLLISJON:En person er bekreftet omkommet i en trafikkulykke i Rennebu i Sør-Trøndelag. Fire skadde er brakt til St. Olavs hospital i Trondheim. Foto: Jon Olav Voll / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Én person er bekreftet omkommet, og fire skadde er fraktet til St. Olavs unviersitetsykehus med ukjent skadeomfang.

- Kvinnen ble bekreftet omkommet av lege på stedet, opplyser operasjonsleder Trond Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

En annen kvinne i midten av 60-årene ble alvorlig skadd i ulykken, opplyser St. Olavs hospital i Trondheim søndag kveld.En kvinne i begynnelsen av 20-årene, en kvinne i slutten av 60-årene og en kvinne i begynnelsen av 70-årene ble alle moderat skadd.

Alle nødetater rykket ut etter melding om trafikkulykke ved Voll i Rennebu, meldte politiet på Twitter.

Nødetatene inkludert Sea King og luftambulanse var på stedet. To biler med fire personer skal være involvert i ulykka.

- Skadeomfanget er stort, sa Fred Mælen, ved 110-sentralen Sør-Trøndelag til Adressa.

- De involverte får behandling på stedet. Fire personer skal være skadde, hvorav en tilstanden til en av de involverte betegnes som alvorlig.

- Krimteknikere og Statens vegvesens ulykkesgruppe skal foreta undersøkelser på stedet, sier Volden. Politiet vet ikke noe om hendelsesforløpet ennå, men ifølge operasjonslederen skal en av bilene ha kommet over i motsatt kjøreretning.

Veien blir stengt i lengre tid.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer