Én person siktet etter funn av mistenkelig gjenstand i leilighet

Politiet har siktet én person etter at en mistenkelig gjenstand ble funnet i en leilighet på Rosenhoff ved Carl Berners plass i Oslo.

Oslo  20180419.
En uavklart situasjon i forb m sprengstoff på Rosenhoff i oslo
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
Oslo 20180419. En uavklart situasjon i forb m sprengstoff på Rosenhoff i oslo Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- En person er pågrepet og siktet for ulovlig befatning med eksplosiver. Det er ikke bekreftet at det er snakk om eksplosiver i gjenstanden som ble funnet, men dette vil bli undersøkt i løpet av dagen, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Cathrine Silju til NTB fredag morgen.

Det var like før klokka 18 torsdag at politiet fikk melding om at en person i en leilighet på Rosenhoff var skadd og trengte hjelp.

På bakgrunn av opplysninger om at det kunne være våpen i leiligheten, valgte politiet å bevæpne seg da de rykket ut til adressen. Da de ankom leiligheten, fikk de raskt kontroll på tre personer, hvorav en skal være den som bor i boligen. En av dem var lettere skadd og fikk behandling på stedet.

Bombegruppa rykket ut

- Det har blitt gjort funn av en gjenstand. Vi vet ikke hva det er ennå. Jeg kan ikke bekrefte om vi har gjort funn av sprengstoff, men det er en gjenstand vi må se nøyere på, sa Line Skott, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Dagbladet ved midnatt.

Politiets bombegruppe var torsdag kveld også på stedet. Klokka 04.30 ble det opplyst at gruppa hadde fjernet en gjenstand fra leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer