Én person siktet for drap på kvinne i Tromsø

Omstendighetene rundt drapet er fortsatt uklare. 

STOR POLITIAKSJON - UVISST HVORFOR: Politiet i Tromsø aksjonerer to steder i kveld, grunnet det som omtales som «en meget alvorlig straffbar handling». Eksakt hva som har skjedd, er fortsatt uvisst. Foto: Lars Andersen
STOR POLITIAKSJON - UVISST HVORFOR: Politiet i Tromsø aksjonerer to steder i kveld, grunnet det som omtales som «en meget alvorlig straffbar handling». Eksakt hva som har skjedd, er fortsatt uvisst. Foto: Lars Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Troms politidistrikt holdt torsdag kveld pressekonferanse på politihuset i Tromsø angående kveldens hendelse. Det kom det fram et en kvinne er funnet død, og en mann er siktet for forsettlig drap.

(Dagbladet): - Vi vet at det er en relasjon mellom den avøde og den siktede, uten at vi kan si noe nærmere om den relasjonen, sier stasjonssjef Morten Pettersen på en pressekonferanse ikveld.

Politiet aksjonerte i kveld mot en leilighet på Sør-Tromsøya, der en kvinne ble funnet død og en mann pågrepet og siktet for forsettlig drap. Mannen var på stedet da politiet ankom.

Utover det ønsker ikke politiet å gå i detalj, verken om alder på de involverte eller hva slags våpen det eventuelt skal dreie seg om.

Har du tips? Ring oss på 2400 0000, send SMS/MMS til 2400 eller send epost til 2400@db.no

Relasjon mellom de to

Politiet opplyser om at det skal være en relasjon mellom den avdøde og mannen som er pågrepet.

- Det er en relasjon mellom dem, bekrefter Pettersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer