Én siktet etter knivstikking og brann i Klæbu

Men ingen er pågrepet etter at kvinne ble knivstukket og boligen forsøkt påtent.

EN SIKTET: Lensmann Marit Fostervold Johansen i Klæbu foran huset i Ulstadveien 28b der en kvinne ble rispet med kniv og huset forsøkt påtent. Foto: Tom E. Østhuus / Dagbladet.
EN SIKTET: Lensmann Marit Fostervold Johansen i Klæbu foran huset i Ulstadveien 28b der en kvinne ble rispet med kniv og huset forsøkt påtent. Foto: Tom E. Østhuus / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):Politiet har siktet en person i forbindelse med at en kvinne ble knivstukket, og boligen hennes forsøkt påtent, i Klæbu i Sør-Trøndelag tidligere i juli.

Men ingen er pågrepet for ugjerningen som har rystet Klæbu. Om det betyr at politiet nå jakter på en kjent gjerningsperson er uklart.

Orientering i formiddagFørst kloken 11.00 vil Klæbu-lensmann Marit Fostervold Johansen, og politiinspektør Alf Rune Nilsen orientere om saken.

- Vi kommer ikke til å si noe mer før dette, sier kommunikasjonsrådgiver Erik Prytz Reitan i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Det var den 23. juli politiet fikk melding om at en kvinne var blitt knivstukket av to menn i sitt hjem i Klæbu. Mennene skal også ha prøvd å sette fyr på boligen. Kvinnens ektemann varslet politiet.

Rasistisk mobbing

Den afrikanske barnefamilien har flere ganger tidligere blitt utsatt for mobbing og angrep som blant annet knyttes til rasisme.

Kommuneledelsen trodde den hadde fått bukt med problemet, men etter den nye hendelsen fryktet ordfører Jarle Martin Gundersen at det kan ha vært rasistiske motiver bak også denne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer