Én til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet søker etter gjerningsmannen som knivstakk en person ved Sandaker Senter i Oslo onsdag kveld.

FUNNET MED STIKKSKADER: Brannvesenet har onsdag kveld kommet over en person med mulige stikkskader ved Sandaker Senter i Oslo. Video: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Like etter klokka 20.00 onsdag kveld fikk politiet melding om at en person var skadet med stikkskader ved Sandaker Senter i Oslo.

- Brannvesenet som har base i nærheten fikk ankommet stedet og gitt personen førstehjelp, sier innsatsleder på stedet, Erik Hestvik, til Dagbladet.

Hestvik forteller at fornærmede ble kjørt til Ullevål sykehus med lettere skader, og var utenfor livsfare da han ble transportert bort.

SØKER: Politiet søker etter en mann etter at en person ble funnet med stikkskader ved Sandaker Senter i Oslo onsdag kveld. Foto: Christian Roth Christiansen
SØKER: Politiet søker etter en mann etter at en person ble funnet med stikkskader ved Sandaker Senter i Oslo onsdag kveld. Foto: Christian Roth Christiansen Vis mer

Politiet søker etter en mulig gjerningsmann i forbindelse med hendelsen. De sperret raskt av inngangspartiet på begge sider av senteret, samt inngangen til garasjeanlegget.

- Det foregår et pågående søk etter det vi tror er gjerningsmannen. Vi søker i området rundt Sandaker Senter og i bygninger som har tilknytning til senteret, sier Hestvik.

Han forteller videre til Dagbladets reporter på stedet at de har vært i kontakt med flere vitner på stedet. Noen av disse har opplyst til politiet at mannen de søker er observert løpe inn på senteret.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo-politiet bekrefter overfor Dagbladet klokka 23.05 at det var en knivstikkingsepisode som fant sted.

ÅSTEDET: Det var innenfor inngangsdøren at en person ble knivstukket på Sandaker Senter onsdag kveld. Her vasker personell bort de siste blodsporene. Foto: Christian Roth Christiansen
ÅSTEDET: Det var innenfor inngangsdøren at en person ble knivstukket på Sandaker Senter onsdag kveld. Her vasker personell bort de siste blodsporene. Foto: Christian Roth Christiansen Vis mer

- Vi har fortsatt ikke pågrepet noen i saken, men vi har gode spor vi går etter, sier han uten å ville utdype hva disse «gode sporene» er.

Mannen politiet søker er beskrevet som følgende: Mørk i huden, cirka 170 cm høy, iført svart caps og svart Peak Performance-jakke.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer