NÅ: Både gjerningsmann og offer er døde etter skytedrama på Økern

Sier innsatsleder til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Skuddofferet er i 10.40-tida bekreftet skutt og drept, og den antatte gjerningspersonen skal ha skutt seg selv. Begge er døde, bekrefter innsatsleder Gunhild Finne Nilsen overfor Dagbladet. 

(Dagbladet): Politiet rykket i 09.30-tida ut til Økern i Oslo etter en skuddepisode. Personen ble fraktet til sykehus, men er nå bekreftet død av Ullevål sykehus og politiet. 

To døde Politiet vil ikke si noe om relasjonen mellom de to, men kan informere om at en mann ble funnet skutt i et forretningslokale på Økern i Oslo. Han døde senere av skadene.

De informerer også om at gjerningsmannen kort tid etterpå ble lokalisert av politiet og funnet død.

Dagbladets reporter sier det tirsdag formiddag er fullt av politifolk og politihunder på stedet. Krimteknikere er på stedet og gjennomgår et bygg i området. 


«Vi er i området Økern. En person skal være skutt. Vedkommende er fraktet til sykehus. Vi søker etter gjerningspersonen», skrev Oslo-politiet.

Denne informasjonen ble altså senere oppdatert til at to personer er omkommet.

Lite informasjon Operasjonssentralen opplyser at det er Voldsavsnittet som nå har med saken å gjøre, men de kan ikke svare på Dagbladets henvendelser ennå, opplyser de i 10.30-tida.

11.30 vil det være et pressemøte på Politihuset i Oslo.

Har du tips, bilder, video eller innspill? Last opp videoen din til DBTV-desken, send SMS/MMS til 2400 eller skriv til oss på 2400@dagbladet.no, eller ring 24 00 00 00.

<strong>TO DØDE:</strong> To personer er omkommet etter skyteepisoden på Økern. Foto: Christian Roth Christensen
TO DØDE: To personer er omkommet etter skyteepisoden på Økern. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Dagbladet kommer med mer.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer