Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå blir det gratis å surfe på norske flyplasser

- Vi ønsker å spille på lag med de reisende

SURFETID: Lei av å måtte betale for å surfe når du venter på flyet på norske flyplasser? Fra 1. Juni åpner Avinor for gratis surfing på alle selskapet flyplasser. På Norges hovedflyplass, Gardermoen åpnet de for gratis nettbruk sist fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
SURFETID: Lei av å måtte betale for å surfe når du venter på flyet på norske flyplasser? Fra 1. Juni åpner Avinor for gratis surfing på alle selskapet flyplasser. På Norges hovedflyplass, Gardermoen åpnet de for gratis nettbruk sist fredag. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fra og med 1. juni innfører Avinor gratis internett på alle selskapets lufthavner - inklusive Oslo Lufthavn Gardermoen.
- Vi er opptatt av at passasjerene skal føle seg velkommen på våre lufthavner og få en god start på reisen. Gratis internett er en del av en slik opplevelse, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen. 

En forventning Konsernsjefen viser også til markedsutviklingen og en voksende trend i retning av å tilby gratis internett i offentlige rom.

- Det er en klar forventning hos passasjerene om gratis internett, og Avinor ønsker å spille på lag med brukerne av våre lufthavner, sier Falk-Petersen.

Informasjonsjef ved Oslo Lufthavn Gardemoen Jo Kobro, forteller at de åpnet for gratis nettsurfing for en uke siden.

- Dette er en del av en utviklingen, vi føler at tiden er moden for dette nå, sier Kobro.

Varer i en time Han forteller at reisende kan hente passord for pålogging ved flere av spisestedene og i kioskene, både i ankomsthallen og i avangshallen.

Av sikkerhetsmessige hensyn varer denne påloggingen i en time.

- Etter dette må man enten hente et nytt kodekort, eller man kan fortsette å surfe ved å betale på den påloggingen man er inne på.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media