- Nå blir det hus!

De spiser nok litt ekstra påskegodt akkurat nå, de seks menneskene som så Lotto-rekka si rulle over skjermen i dag. Hver av dem vant 1,7 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To av de nybakte millionærene kommer fra Sør-Trøndelag, en er fra Buskerud, en fra Hedmark og en er fra Vestfold. I tillegg er en av vinneren uregistrert.

- Nå blir det hus, sa den ene millionæren da Norsk Tipping ringte henne i kveld.

Buskerud-kvinnen leverte en vanlig kupong hos Coop Marked på Sætre i Hurum i Buskerud sist mandag. Etter å ha fulgt nøye med under trekningen på NRK, satt hun og ventet på den endelige bekreftelsen fra Norsk Tipping da de ringte, melder Norsk Tipping på sin hjemmeside.

Ikke kontakt

I tillegg vant en dame fra Hedmark, som hadde spilt et femukers lynspill på Rimi Vestad Matsenter i Elverum lørdag 31. mars. Norsk Tipping har foreløpig ikke fått kontakt med kvinnen.

Andre glade vinnere var en dame fra Trondheim som leverte en femukers kupong hos Bunnpris Elgeseter AS i Trondheim lørdag 31. mars, og en mann fra Vestfold som spilte et femukers lynspill hos Solhøy Frukt og Tobakk i Horten torsdag 5. april.

Mannen hadde ikke sjekket kupongene, men kunne gledesstrålende konstatere at han var nybakt Lottomillionær.

Mannen fra Sør-Trøndelag som ble 1,7 millioner kroner rikere, trodde knapt sine egne øyne da han sjekket kupongen. Han hadde spilt en enukes kupong hos Coop Mega i Molde i Møre og Romsdal sist onsdag. Etter at han så tallene på tv, sjekket han kupongen sin igjen og igjen, men trodde ikke det han så. Først da Norsk Tipping ringte, gikk det opp for ham at hadde blitt millionær.

Den uregistrerte spilleren leverte et lynspill hos Rimi på Helle utenfor Kragerø i Telemark i dag.

Riktige rekke er: 2, 6, 11, 16, 23, 24 og 28. Tilleggstallene er 7, 20 og 25.

VINNERLYKKE: Seks mennersker kan smykke seg med tittelen «påskemillionærer».