Nå blir det mildere igjen

Men mange kan vente en helg med slaps og vind først.

MILDVÆR: Det blir ikke så mildt at du kan kaste jakka, men ifølge meteorologene vil mye snø smelte i løpet av den kommende uka.  Dette bildet er fra Bertesbukta i Kristiansand. 
Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET
MILDVÆR: Det blir ikke så mildt at du kan kaste jakka, men ifølge meteorologene vil mye snø smelte i løpet av den kommende uka. Dette bildet er fra Bertesbukta i Kristiansand. Foto: ERLING HÆGELAND/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter såvidt å ha fått snøen tilbake på Østlandet, sier vakthavende meteorolog hos Meteorologisk Institutt, Arild Mentzoni, at det nå er stor fare for at den forsvinner igjen.

- Det blir mildere i løpet av helga, spesielt Østafjells. Noen steder vil det være en dagtemperatur på mellom åtte og tolv grader på søndag, sier Mentzoni til Dagbladet.

Opphold og sol I morgen vil det i samme området bli varierende skyforhold, bortsett fra i nordre del av Østlandet, der blir det opphold og sol.

To lavtrykk kommer inn over landet i morgen, og sørger for at mange ikke får deilig vårvær med det første.

- Disse to lavtrykkene gjør at det blir sørvest til nordvestlig kuling langs kysten, hele veien fra Sørlandet til Troms og Finnmark. Det blir skyet vær og en del nedbør, som er sludd og snø i nord og høyt, og regn i lavlandet, sier meteorolog Camilla Albertsen hos Storm Geo.

Lavtrykk Et nytt lavtrykk kommer fra Jan Mayen og sørger for at det blir omtrent det samme været langs kysten på søndag.

- Det blir kuling og perioder med nedbør, sier Albertsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer