Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Nå blir det motorsykkel

Lykkelig familie fra Nordland vant tidenes lottogevinst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 5-8-9-20-24-26-34 var gullrekka som skulle gjøre to brødre, mor og svigermor til lykkelige vinnere av 25 millioner kroner. Det blir 6,2 millioner kroner til hver. - Nå blir det motorsykkel! Og jeg som syntes det var dyrt å skifte vinduer på huset, utbrøt en av de lykkelige vinnerne da Remo Martinsen fra Norsk Tipping i dag overbrakte den gode nyheten.

Gledelig rekord

Kupongen ble kjøpt klokken halv ti i morges over internett. Og beløpet som de lykkelige vinnerne fra Mo i Rana sitter igjen med, er det høyeste utbetalt i Lotto noensinne.

- Ikke bare i Lotto, korrigerer Martinsen, og fortsetter:- Også over internett. Ingen har noensinne vunnet så mye penger på et spill over internett.

To uker gammel spillelag

Ifølge Martinsen, skal den ene broren ha klaget over at den andre alltid var så heldig. Det var dette som gjorde at spillelaget bestående av de to brødrene, moren deres og brødrenes felles svigermor - de er faktisk gift med to søstre - kom i stand for bare to uker siden.

Den ene broren foreslo nemlig for den andre at de kunne spille sammen, slik at begge kunne dra nytte av flaksen.

- Det kan man jo trygt si at lønte seg, fortsetter Martinsen.

For nå smiler fire familiemedlemmer hele veien til banken.

Hva ville du gjort med 25 millioner?