Nå danser de igjen

Frode Alnæs & co er klar for å danse igjen. I midten av februar kommer Dance With A Strangers første studioplate på over fire år, etterfulgt av en omfattende norgesturné.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Plata med arbeidstittelen «Happy Sounds» skulle opprinnelig vært gitt ut i november, men på grunn av mye reisevirksomhet i forbindelse med Alnæs' tv-jobbing, ble den utsatt. Men - om en uke er den ferdig miksa, og om et par uker kommer første smakebit i form av en singel.

- Og så er det full pupp, sier Alnæs fra sin base i Kristiansund. Der er han i full gang med å bygge opp et kultursenter midt i byen sammen med kona og ivrige dugnadshjelpere, men utover våren blir det full satsing på Dance With Stranger.

Trengte pause

- Etter 250 reisedager i ti år gikk vi lei. Vi trengte en pause, sier Alnæs.

Den kom etter en studioplate og «Unplugged», begge deler i 1994. En «Best of» kom riktignok i 1997, men i mai i fjor gikk gruppa i studio med nytt materiale for første gang på fire år. - Vi ville se om energien kom tilbake, og det ble en opptur. Så gjorde vi 15- 20 spillejobber for å sjekke mottakelsen, og det var stor stemning og fulle hus over alt. Nå gleder vi oss bare til å spille ute igjen.

Alnæs forteller om en mer direkte måte å jobbe på i studio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer