Nå er de på tur til Thailand likevel

Preben (22) og Sven (24) sitter i kveld på bussen til Stockholm. Les om den frekke svindel-metoden.

SVINDLET: Kompisene Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen er i kveld på vei til Stockholm for ån ta fly derfra i morgen etter at billettene de først kjøpte viste seg å være en del av en svindel. Foto: Eirik Helland Urke
SVINDLET: Kompisene Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen er i kveld på vei til Stockholm for ån ta fly derfra i morgen etter at billettene de først kjøpte viste seg å være en del av en svindel. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Preben Tveit (22) og Sven Kristiansen (24) fra Bergen trodde alt var i orden da de skulle sjekke inn på flyet som skulle ta dem til Thailand i går kveld.

Men Lufthansa-billettene de kjøpte av en privatperson på Finn.no, som hevdet han måtte selge billettene grunnet sykdom, viste seg å ikke være i orden.

Lufthansa opplyste guttene var blitt svindlet, til tross for at de tidligere hadde fått bekreftet fra flyselskapet at billettene var ekte.

Sverige - Phuket Etter en natt i Oslo, bestemte de to kompisene for å forsøke å finne nye billetter på nett.

- Vi fant noen billetter for 7000 kroner fra Stockholm, så nå tar vi buss og tog. Flyet til Phuket går i morgen ettermiddag. Så det ser ut til at vi kommer oss til Thailand likevel, sier Preben Tveit til Dagbladet.

Han forteller at en kompis fra Australia, som skal møte dem i Thailand, overtalte dem til å kjøpe nye billetter.

- Han fikk litt panikk da han så at vi ikke kom oss avgårde. Eneste som bekymrer oss nå er at lommepengene ikke skal strekke til. Men det skal vel gå bra. Vi sover på flyplassen i natt, sier Tveit. Dette skjedde Lufthansa har mottatt flere saker fra personer som har den samme historien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer