Nå er de pårørende i Alpene

Skal minnes de 150 som omkom i Germanwings-ulykken tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SEYNES-LES-ALPES (Dagbladet): Klokken fire i dag ankom fem busser med pårørende til de omkomne i Germanwings-ulykken Le Vernet, en liten landsby sør for Seynes-Les-Alpes i Frankrike.

På stedet står franske, spanske og tyske hjelpemannskaper klare for å ta dem i mot.

Flere av bussene hadde sotede vinduer, men noen pårørende tittet også ut og opp mot fjellene da de kjørte forbi Dagbladets utsendte.

Her skal flyet ha krasjet inn i fjellsiden med stor kraft og blitt knust i småbiter. Noen av redningsarbeiderne som Dagbladet har vært i kontakt med forteller om forferdelige scener.

Familiene til pilotene skjermes Krisesenteret for de pårørende ligger rundt tre timers gange fra ulykkesstedet, nedenfor alpene i Seynes-Les Alpes.

Alle de 150 menneskene som var ombord på Airbus-flyet omkom i styrten. 72 skal være tyske statsborgere, 35 spanske. Ellers er det meldt om omkomne fra Australia, Argentina, Iran, Venezuela, USA, Nederland, Colombia, Mexico, Japan, Belgia, Danmark og Israel.

Flyet tilhørende selskapet Germanwings var på vei fra Barcelona til Dusseldorf, og gikk i bakken like før klokka elleve tirsdag morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer