- Nå er det alvor. Vi er redde for våre barn

Svenske innvandrere rystet etter nok en skyteepisode i Malmö. Kveldens skudd falt i området hvor en mann ble skutt i ryggen tidligere i uka.

SKAL HA BLITT BESKUTT: Denne iraneren skal ha blitt beskutt gjennom vinduet til sin forretning i Malmö i kveld. Han trakk på skuldrene da Dagbladet spurte hva han tenker om det som har skjedd. FOTO: HENNING LILLEGÅRD
SKAL HA BLITT BESKUTT: Denne iraneren skal ha blitt beskutt gjennom vinduet til sin forretning i Malmö i kveld. Han trakk på skuldrene da Dagbladet spurte hva han tenker om det som har skjedd. FOTO: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| MALMÖ/OSLO (Dagbladet): En mann skal ha skutt minst to skudd mot en iraner gjennom et butikkvindu i Malmö i kveld. Mannen ble deretter skallet ned av det som kan ha vært en innbruddstyv.

Politiet jakter nå en mann som er omkring 1,70 høy, iført en oransje jakke med reflekt og en mørk caps. Han skal ha flyktet på sykkel.

Redd - Nå er det alvor. Vi er redde for våre barn. Snart våger vi ikke å forlate familien, sier Hahmed til Dagbladet. Han bor like i nærheten av forretningen hvor det i kveld skal ha vært skytning.

I samme område ble en mann skutt i ryggen tidligere i uken. Hvorvidt kveldens episode har en sammenheng med de øvrige skuddene som har falt i Sør-Sverige den siste tiden er på ingen måte klart. Svensk politi opplyser til Dagbladet at de behandler dette som et ransforsøk. 

- Vitnet har beskrevet det som et ransforsøk. Vi sjekker om dette er en ny eller gammel skyting ettersom vi ikke har fått på det rene om de skuddene har falt nylig, sier Hans Nilsson fra politiet i Skåne til Dagbladet.

Gjerningsmannen flyktet - Det pågår teknisk undersøkning på plassen, og vi har avhørt eieren av forretningen. Vi har dessuten banket på dører i området i fall noen har sett hva som skjedde, sier Nilsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer