- Nå er det jo bare å ta på seg bikinien igjen

Henriette Lien og hennes 40 damer klager ikke over å strande på stranda.

KLAGER IKKE: Henriette Lien og de førti jentene som vant tur til Gran Canaria forbereder seg på å bli i varmen ett døgn til. Det synes de fleste er helt greit. Foto:  Morgenklubben med Loven & Co
KLAGER IKKE: Henriette Lien og de førti jentene som vant tur til Gran Canaria forbereder seg på å bli i varmen ett døgn til. Det synes de fleste er helt greit. Foto: Morgenklubben med Loven & CoVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): For en uke siden dro Radio Norge-programleder Henriette Lien til Gran Canaria med førti damer. Damene skulle egentlig reist tilbake til Norge i dag, men på grunn av flygelederstreiken i Spania, ser det ut til at de må bli i varmen en stund til.

- Jeg har en liten følelse av at vi vil se morgendagens soloppgang på Gran Canaria, sier Henriette Lien til Dagbladet.

Stengt flyplass Damene tar det hele med stor ro. Siden flyplassen de skulle reise fra er stengt, koser de seg fremdeles på hotellet. De har spist frokost, drukket kaffe og spilt biljard - og snart er de klare for et bad.

- Nå er det jo bare å ta på seg bikinien igjen, sier Ann-Jeanette Berntsen, som er en av damene som vant tur med Lien.

- Vi vant en uke ferie med bestevenninnen vår. Nå ser det ut til at vi får åtte dager, sier Berntsen.

Kvinnene har fått høre at flyrommet skal åpne igjen klokka 18.00 spansk tid i kveld, og selv om de har det aldri så godt i varmen, hadde det vært greit å få reise hjem igjen i dag som planlagt, forteller Berntsen.

Ingen sutring - Vi er forberedt på å bli her en natt til, men hadde jo håpet på å komme oss hjem i kveld. Vi har mange bager som er proppfulle etter shopping. Det er litt slitsomt å pakke opp og ned, sier hun.

Jentene vil få fortløpende beskjed fra flyselskapet om hjemreisen vil gå i dag som planlagt, eller ikke.

- Ellers vet vi ikke så mye om hva som skjer, og det er lite vi kan gjøre. Men alle tar det sporty, og ingen sutrer, sier Lien.

Savner ikke kulda De har fått med seg at det har vært ekstremkaldt i store deler av Norge den siste uka, og innrømmer at det ikke er noe de har savnet nevneverdig.

- Det er vanskelig å forestille seg kulda når man sitter her i t-skjorte og flippflapper, sier Lien.

GRAN CANARIA: jentene har vært en uke på Gran Canaria. - Nå kan det se ut som det blir åtte dager, siier Ann-Jeanette Berntsen.Foto: Morgenklubben med Loven & Co
GRAN CANARIA: jentene har vært en uke på Gran Canaria. - Nå kan det se ut som det blir åtte dager, siier Ann-Jeanette Berntsen.Foto: Morgenklubben med Loven & Co Vis mer