- Nå er det jo bare å ta på seg bikinien igjen

Henriette Lien og hennes 40 damer klager ikke over å strande på stranda.

KLAGER IKKE: Henriette Lien og de førti jentene som vant tur til Gran Canaria forbereder seg på å bli i varmen ett døgn til. Det synes de fleste er helt greit. Foto:  Morgenklubben med Loven & Co
KLAGER IKKE: Henriette Lien og de førti jentene som vant tur til Gran Canaria forbereder seg på å bli i varmen ett døgn til. Det synes de fleste er helt greit. Foto: Morgenklubben med Loven & Co Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For en uke siden dro Radio Norge-programleder Henriette Lien til Gran Canaria med førti damer. Damene skulle egentlig reist tilbake til Norge i dag, men på grunn av flygelederstreiken i Spania, ser det ut til at de må bli i varmen en stund til.

- Jeg har en liten følelse av at vi vil se morgendagens soloppgang på Gran Canaria, sier Henriette Lien til Dagbladet.

Stengt flyplass Damene tar det hele med stor ro. Siden flyplassen de skulle reise fra er stengt, koser de seg fremdeles på hotellet. De har spist frokost, drukket kaffe og spilt biljard - og snart er de klare for et bad.

- Nå er det jo bare å ta på seg bikinien igjen, sier Ann-Jeanette Berntsen, som er en av damene som vant tur med Lien.

- Vi vant en uke ferie med bestevenninnen vår. Nå ser det ut til at vi får åtte dager, sier Berntsen.

Kvinnene har fått høre at flyrommet skal åpne igjen klokka 18.00 spansk tid i kveld, og selv om de har det aldri så godt i varmen, hadde det vært greit å få reise hjem igjen i dag som planlagt, forteller Berntsen.

Ingen sutring - Vi er forberedt på å bli her en natt til, men hadde jo håpet på å komme oss hjem i kveld. Vi har mange bager som er proppfulle etter shopping. Det er litt slitsomt å pakke opp og ned, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer