Nå er det klart: Morten får være med i Norske Talenter

TV 2 og behandlingsenteret vil gjøre det som skal til for å gjøre det mulig at han får komme på audition - etter først å ha blitt avvist som deltaker fordi han er avhengig rullestol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Handikapforbundet og politikere reagerte kraftig da det ble kjent at Morten Lüthcke (45) gikk videre fra første runde i underholdingsprogrammet «Norske Talenter», men ble avvist fordi det ikke var plass til rullestolen hans.

Onsdag snudde TV 2 og produksjonsselskapet Monster Entertainment og sa at de er sikker på at de skal finne en løsning likevel, og har lovet å ordne alt det praktiske med transport og lignende.

Men da var det høyst uklart om han kunne dra på en slik tur fordi han er nødt til å ha med seg en hjelpepleier.

- Hvis jeg skal ut på en slik tur, er det nødt til å planlegges nøye. Jeg har veldig lyst til å delta, men vi får se om det lar seg gjøre, sa Lüthcke den gang.

-Helt topp Nå sier leder Liv Grete Hagen ved Høyenhall bo- og rehabiliteringssted at de vil strekke seg langt for å ordne det slik at 45-åringen skal få dra på audition.

- Jeg tror det skal la seg gjøre. Det krever planlegging å få turer ut av huset, men vi skal strekke oss langt for å få det til å gå. Om TV 2 bidrar, skal vi sørge for å sende med ham en hjelpepleier, sier Hagen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer