- Nå er det nok, Silvio!

Mer enn 2000 italienske kvinner har talt.

UNDER ETTERFORSKNING: Italias statsminister Silvio Berlusconi er under etterforskning etter at han skal ha gitt flere unge kvinner tilgang til leiligheter som betaling for sex. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/SCANPIX
UNDER ETTERFORSKNING: Italias statsminister Silvio Berlusconi er under etterforskning etter at han skal ha gitt flere unge kvinner tilgang til leiligheter som betaling for sex. Foto: REUTERS/Francois Lenoir/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den pågående etterforskningen mot Silvio Berlusconi om at han skal ha betalt for sex med en mindreårig prostituert, har fått Italias kvinner til å reagere.

Påtalemyndigheten i landet mener også statsministeren blant annet skal ha gitt flere unge kvinner tilgang til leiligheter som betaling for sex.

Mer enn 2000 italienske kvinner har skrevet under på en kampanje på internett som en refs mot statsministeren om at ikke alle kvinner i Italia er prostituerte eller showjenter, melder nyhetsbyrået AP.

Mødre og politikere Kampanjen, som heter «Basta!» eller «Nok!», ble lansert i dag av den italienske opposisjonsavisa L'Unita.

Allerede har altså over 2000 kvinner skrevet under. Ifølge Ap er alt fra mødre og døtre til politkere og artister som har skrevet under.

I sentrum for skandalen står nattklubbdanserinna 17 år gamle Karima El Mahroug, bedre kjent som «Ruby».

Tenåringen har beskrevet de rene sexorgiene i en luksusvilla Berlusconi eier i nærheten av Milano, men sier hun ikke selv lå med ham.

Hun beskrev de ville festene med uttrykket «bunga bunga».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer