- Nå er det stille før stormen

Vil bli i kirken når uværet kommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Hilde Sirnes er prest ved den norske sjømannskirken i New Orleans. Hun forteller at det er en merkelig stemning i byen denne helgen.Les også: «Gustav» kan bli verre enn «Katrina»

200 nordmenn

- Ordtaket «Det er stille før stormen» er svært treffende nå. Vi venter, men vet ikke helt hva vi har i vente, sier hun til Dagbladet.no.Sirnes har bodd i New Orleans i to år, og har de siste dagene vært i kontakt med mange av de 200 nordmennene som oppholder seg i byen.- Vi sendte e-post til alle de norske på onsdag, og har nå fått beskjed om hvor de fleste har eller eventuelt vil evakuere. De fleste reiser til Memphis, men noen få eldre ønsker å bli her i kirken med oss, forteller hun, og legger til:- For så lenge vi ikke evakuere, ønsker vi å bli her i kirken når stormen kommer.

Forbereder seg Sirnes har snakket med mange som har opplevd store stormer og orkaner tidligere. Noen er redde, mens andre tar situasjonen med ro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer