Nå er det togstreik. Slik rammes du

Meklingen har vært svært vanskelig.

FÅR KONSEKVENSER Av de totalt 71 lokførerne som blir tatt ut i streik, jobber 58 i Oslo, Ski og Lillestrøm. En streik kan dermed få store konsekvenser for reisende i disse områdene. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix
FÅR KONSEKVENSER Av de totalt 71 lokførerne som blir tatt ut i streik, jobber 58 i Oslo, Ski og Lillestrøm. En streik kan dermed få store konsekvenser for reisende i disse områdene. Illustrasjonsfoto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fristen for å forhandle fram en avtale mellom LO Stat og Spekter var satt til midnatt onsdag.

Like etter 02.30 natt til torsdag er det klart at partene ikke kommer til enighet. Forhandlingene brøt sammen klokka 02.00 i natt.

Det betyr streik fra torsdag morgen, og det er 71 lokførerne som blir tatt ut i streik. Oslo-nære området rammes hardest av streiken:

Slik rammes du

Her er lokførere tatt ut i streik:

Bergen (1)

Kristiansand (1)

Lillestrøm (28)

Oslo (11)

Ski (29)

Trondheim (1)

Av de totalt 71 lokførerne, jobber 68 i Oslo, Ski og Lillestrøm. En streik kan dermed få store konsekvenser for reisende i disse områdene.

Det betyr at omkring 150 togavganger er innstilt. NSB har en full oversikt over innstillingene her.

Kommunikasjonssjef Åge-Christoffer Lundeby i NSB sier til NTB informasjonen også vil bli lagt ut i apper og i reiseplanleggeren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer