Uhelbredelig kreft:

Nå er Elin (22) død

- Et urettferdig kort liv.

DØD: Elin Fagrell Holmsten rakk å gifte seg med sin store kjærlighet før hun døde. Bildet vises med tillatelse. Foto: Privat
DØD: Elin Fagrell Holmsten rakk å gifte seg med sin store kjærlighet før hun døde. Bildet vises med tillatelse. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Nå er tida kommet da jeg har forlatt dette livet. Et urettferdig kort liv. Men et liv med masse kjærlighet og varme. Jeg vil takke alle for støtten dere har gitt meg og min familie under denne tida. Det har fått alt det mørke til å føles litt lysere.

Teksten forfattet Elin Fagrell Holmsten før hun trakk pusten for siste gang. Mandag denne uka ble den publisert på Instagram.

22-åringen fra Nossebro i Sverige levde på ubestemt tid. Elin hadde kreftsvulster i eggstokkene, i lymfekjertlene - og i skjelettet.

Uhelbredelig.

Dagbladet var i kontakt med Elin i november. Hun ga tillatelse til å sitere videoer og publisere private bilder.

Som en knyttneve

I august 2021 fikk Elin skrekkbeskjeden, etter å ha opplevd kraftige magesmerter, oppkast og forstoppelse. Kreft i tykktarmen.

Etter flere operasjoner, etterfulgt av cellebehandling, fikk hun vite at kreften var borte.

- De opererte bort en svulst på størrelse med en knyttneve. De fjernet en stor del av tykktarmen og en bit av tynntarmen, samt lymfekjertlene i lysken, forklarte Elin i en video publisert på TikTok.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.