Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Nå er Listhaug mer populær enn sjefen

Den kontroversielle statsråden gjør brakmåling og scorer langt høyere enn da hun var landbruksminister.

FRAM I LYSET: Finansminister Siv Jensen (t.v), Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug står ikke lenger i skyggen av Siv Jensen og Erna Solberg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FRAM I LYSET: Finansminister Siv Jensen (t.v), Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug står ikke lenger i skyggen av Siv Jensen og Erna Solberg. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Sylvi Listhaugs popularitet øker. Det viser en måling Ipsos MMI har utført for Dagbladet, hvor 31 prosent av de spurte sier innvandrings- og integreringsministeren gjør en «god jobb».

Det plasserer henne solid foran finansminister Siv Jensen og helseminister Bent Høie i popularitet. De to oppnår henholdsvis 26 og 24 prosent på samme spørsmål. Det er bare Listhaug, Jensen og Høie som er omfattet av spørreundersøkelsen.

Mye fokus

Listhaug mottar støtten med et smil, og understreker at hun håndterer et område med avgjørende betydning for fellesskapet.

- Det er selvsagt veldig hyggelig at så mange mener det gjøres en god jobb på et så viktig område som innvandring og integrering er. Mange er opptatt av disse spørsmålene, og hvordan vi håndterer dem er viktig for framtida, sier hun.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?