SKILT: President Putin på den famøse machoturen i 2012 - og Ljudmila Putina (t.v.) fotografert i 2005. Foto: AFP / NTB scanpix
SKILT: President Putin på den famøse machoturen i 2012 - og Ljudmila Putina (t.v.) fotografert i 2005. Foto: AFP / NTB scanpixVis mer

Nå er Putin skilt fra kona som russerne ikke vet hvordan ser ut

Etter 30 års ekteskap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Russlands president Vladimir Putin er nå offisielt skilt fra kona Ljudmila.

Presidentens kontor i Kreml opplyste onsdag at skilsmissen har trådt i kraft etter at paret i fjor kunngjorde at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt etter 30 års ekteskap, melder den finske rikskringkasteren YLE.

I et TV-intervju i fjor sommer bekreftet Ljudmila Putina at hun og ektemannen hadde blitt enige om å skilles, og at skilsmissen foregikk «på en sivilisert måte». En av grunnene var ifølge Putina at hun og ektemannen knapt hadde tid til å se hverandre.

Ljudmila Putina har ikke vist seg offentlig siden juni i fjor, og parets to voksne døtre Marija (28) og Jekaterina (27) har vært så lite i offentlighetens lys at de fleste russere ikke vet hvordan de ser ut.

Det har lenge versert rykter om at den 61 år gamle Putin har et forhold til den tidligere turneren og OL-vinneren Alina Kabajeva (31), men det har Kreml hele tiden avvist.

(NTB)