<strong>IKKE KONFLIKTSKY:</strong> Integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) mener det er riktig å være ærlig, selv om det skaper konflikt med samarbeidspartiene. Her fra et besøk til bydelen Grønland i Oslo i august, da hun møtte hun flere organisasjoner som jobber for å bedre lokalmiljøet. Foto: TORE MEEK / NTB SCANPIX
IKKE KONFLIKTSKY: Integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug (Frp) mener det er riktig å være ærlig, selv om det skaper konflikt med samarbeidspartiene. Her fra et besøk til bydelen Grønland i Oslo i august, da hun møtte hun flere organisasjoner som jobber for å bedre lokalmiljøet. Foto: TORE MEEK / NTB SCANPIX Vis mer

Politikk og Fremskrittspartiet:

Nå er Sylvi Listhaug enda mer populær. Her forklarer ekspertene hvorfor

Tre ting som skiller henne ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Sylvi Listhaugs strategi har to sider ved seg. Det gjør henne populær blant kjernevelgerne og de som er opptatt av innvandring. Men ulempen er at det skaper store samarbeidsproblemer for regjeringen, sier høyskolelektor Ketil Raknes ved Høyskolen i Kristiania.

Augustmålingen Ipsos har utført for Dagbladet viser at innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (Frp) øker i popularitet.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer