Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIXVis mer

Nå får både du og redaktøren Dagbladet på flyet

Ny avtale med SAS.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Dagbladet og SAS har denne uka inngått en langsiktig samarbeidsavtale om utdeling av avisa på flygninger i Norge. Fra 23. juni vil innenlandsreisene få Dagbladet gratis, i første omgang på avganger fra Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim

- Vi gleder oss over at flere nå skal få nyheter, sport, kultur, underholdning og Norges beste magasin i lufta, skriver Dagbladet i en pressemelding.

Utenlandsreisende har i flere år hatt tilgang til Dagbladet på SAS-avganger, et samarbeid som ifølge markedsdirektør Camilla Forberg i SAS har gitt god respons.

- Et utvidet tilbud med frokost og avis serveret på våre morgenavganger i Norge, tror vi våre mange reisende vil sette pris på, sier  Forberg i pressemeldingen.

Sjefredaktør Lars Helle i Dagbladet er selv ukependler med fly mellom Stavanger og Oslo, og gleder seg til å få fersk avis om morgenen.

- Avtalen mellom SAS og Dagbladet er langsiktig og den kler begge parter. Dagbladet flyr høyt med SAS, sier Helle.

PENDLER: Sjefredaktør Lars Helle er blant de hyppige SAS-passasjerene som får glede av å få frokost og Dagbladet på innenriksflygninger.
PENDLER: Sjefredaktør Lars Helle er blant de hyppige SAS-passasjerene som får glede av å få frokost og Dagbladet på innenriksflygninger. Vis mer