Nå får du Hotmail på mobilen

Den populære gratismailen Hotmail blir tilgjengelig for norske mobilkunder om et par uker. Kanskje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Både Danmark og Sveits har allerede den mobile Hotmail-tjenesten. Nå står det norske markedet for tur, hvis Mcrosoft klarer å få samarbeidspartnere til tjenesten.

- Vi er veldig interessert i å få igang dette i Norge også, men det avhenger av flere enn oss. Derfor har vi valgt å engasjere en europadekkende partner, Migway, som skal ta seg av integrasjonen mot våre tjenester, avtaler med teleoperatører etc., sier Torstein Harildstad i MSN til nettavisen Digi.

Tjenesten vil være SMS-basert, og den skal fungere slik at du selv skal kunne velge hvem du skal motta SMS-post fra. På den måten slipper du å betale for all spam-post som flittig frekventerer innboksen din hos gratistjenesten i dag.

Det er nemlig du som betaler regninga når du mottar post på mobilen.

- Vi tror definitivt dette er noe for forbrukermarkedet, så det er jo sannsynlig at det snart kommer hit. Men vi er avhengige av å finne samarbeidspartnere, sier Harildstad.

Dersom du slår til, vil du få muligheten til å motta og svare på e-post, fjernstyre din egen innboks, videresende og slette e-post og lignende.

john.rasmussen@dagbladet.no

NYE BRUKSOMRÅDER: Snart kan du kanskje lese e-posten din på telefonen også.