Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå får du stå opp i Otta...

Vårkåte gudbrandsdøler kappes om å lage 2000-årsbarnet. Ti par har allerede meldt seg til sexdugnaden ved det lokale hotellet. Det hele TV-overføres til tre verdensdeler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Telefonene har glødet ved Norlandia Otta hotell i Sel kommune etter at vertskapet inviterte bygdefolket til sexdugnad. Tirsdag kan bygdas innbyggere fritt utfolde seg på et av hotellets 85 rom. Målet er å skaffe den fraflytningstruede kommunen nye innbyggere ved inngangen av år 2000.

Tre timer

- Ti par har allerede tatt imot tilbudet om gratis hotellrom, og vi har fortsatt plass til mange flere, sier salgssjef Rakel Dyrhaug ved Norlandia Otta hotell til Dagbladet.

Hun skynder seg å understreke at det ikke oppfordres til umoral. Før de lystne får utdelt romnøkkelen, må en avgi løfte om at en bor i Sel, og at det er ens kjære som er med. Ut over det står det parene fritt i tre timer.

Mye handler om erotikk på kommunesenteret i Otta om dagen. Den lokale handelstandsforeningen arrangerer erotiske dager, og kommunepolitikerne oppfordrer til elskov. Mange skeptikere har ristet på hodet, men yre gudbrandsdøler har gjort dystre tips til skamme - nå ser alle fram til den velregisserte hyrdestunden ved hotellet.

Ikke sexshow

Mediainteressen er enorm. Etter all sannsynlighet vil samtlige par stirre rett inn i et utall kameralinser når de kommer ut etter akten.

Fjernsynsselskaper fra tre verdensdeler har meldt sin ankomst. Med kjente navn som CNN og Sat1 på gjestelista blir gudbrandsdølenes sexliv verdensunderholdning.

- Vi har blitt nødt til å opprette et eget pressesenter for å møte etterspørselen. Vi ønsker en seriøs dekning av arrangementet med fokus på befolkningsproblematikken og presiserer at det ikke er snakk om noe sexshow, sier Dyrhaug.

Hun lover de våryre parene full anonymitet. Ingen andre enn de elskovslystne vil få anledning til å luske rundt i gangene. Selv om det hele er blitt ganske offentlig, skal i hvert fall det mest private skjermes.

Helgeåpen barnehage

Gratis hotellrom er bare ett av tilbudene til elskovslystne gudbrandsdøler. Ønsker man å pleie kjærligheten i hjemlige omgivelser, kan en levere barna i barnehagen.

<B>POTENSOPPLADNING:</B> Tirsdag åpner Nordlandia Otta hotell dørene for gudbrandsdøler som vil lage tusenårsbarnet. Leder i Otta Handelstandsforening, Pål Sletten, og hotelldirektør Inge Leif Larsen oppfodrer dølene til å spise frukt for potensen.
EROTISK UKE:</B> Otta handelstandsforening arrangerer erotiske dager med brasilianske dansere og erotiske skulpturer.