Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå forsvinner en rekke øltyper fra Rema 1000

Kutter avtalen med dagligvarekjeden.

 UT AV HYLLENE:  Øltypene Hansa og Borg, og en rekke andre ølsorter, forsvinner fra Rema 1000-hyllene. Foto: Stein Bjørge / NTB scanpix
UT AV HYLLENE: Øltypene Hansa og Borg, og en rekke andre ølsorter, forsvinner fra Rema 1000-hyllene. Foto: Stein Bjørge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hansa, Borg, Heineken, Clausthaler og Nøgne Ø vil ikke lenger være tilgjengelig for oss alle i Rema 1000-butikker i Norge.

Det melder Dagens Næringsliv.

Ølmerkene forsvinner ut av butikkhyllene fordi selskapet Hansa Borg avslutter sin avtale med Rema 1000, forteller kommunikasjonsdirektør Mette Fossum Beyer til avisa.

- Hansa Borg har selv valgt å avslutte avtalen med oss, og vil framover være tilgjengelig i et regionalt tilpasset sortiment, sier hun.

De forskjellige ølsortene forsvinner altså ikke helt og holdent ut av Rema 1000s butikkhyller. På Vestlandet, Sørlandet og i Østfold vil man fremdeles kunne få kjøpt ølsortene i Rema 1000-butikker, nettopp fordi bryggeriene ligger i nærheten.

Dagligvarekjeden vil erstatte ølsortene som forsvinner, med Mack og sitt eget ølmerke Grans.

Den nåværende avtalen Rema 1000 har med Hansa Borg vil opphøre i februar, ifølge Dagens Næringsliv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media