Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nå går årets billigste Sydenturer

Nå er det lavsesong og charterselskapene selger ut restplassene på billigsalg før juleferien.

GRAN CANARIA: Puerto Ricostranda på Gran Canaria er en av nordmenns favorittstrerender.   Foto: John Terje Pedersen
GRAN CANARIA: Puerto Ricostranda på Gran Canaria er en av nordmenns favorittstrerender. Foto: John Terje Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Flyreise for under en tusenlapp. Flybillett og hotellovernatting i ei uke med enkel standard går for under to tusenlapper. Mens en charterreise til et bedre hotell går for omkring tre tusenlapper.
Det er fasiten for dem som vil bytte ut ei uke med regn og mørke med sol og varme nå i slutten av november og begynnelsen av desember.

Halv pris
Gjennomsnittsprisen for en ukes charterreise ligger omkring 6000 kroner, så dette er halv pris. Priskuppet gjelder bare fram til midten av desember.
Charterselskapene har plukket ut restplasser fra restekassa og selger dem på billigsalg nå, før julerushet setter inn. Da fyker prisene i været igjen.

Lavsesong nå
Men akkurat nå får du årets billigste Sydenturer, og det beste av alt. De rimelige reisene gjelder nesten fra hele landet.

 En flyreise fra Bergen til Lanzarote den 30. november for kr 895, fra Rygge til Gran Canaria den 27. november for kr 895 eller fra Stavanger til Tenerife den 29. for kr 895.

En flyreise fra Gardermoen til egyptiske badestedet Sharm El Sheikh går for kr 1575, om du kan reise fredag morgen.
En ukes pakketur til fra Stavanger til Tenerife samme dato koster kr 1348, til et enkelt uspesifisert hotell.
Eller til Fuerteventura den 5. desember kr 1648.
Uspesifisert betyr hotell av enkel standard, og du får ikke vite før du kommer fram på reisemålet hvor du skal bo. Sjekk charterselskapets regler for uspesifisert før du bestiller.
Uspesifiserte reiser anbefales ikke til barnefamilier , folk som ikke er reisevante eller som har store krav til bosted.
Vil du bare ha en kjapp og billig ferie til Sydens sol og varme nå i novembermørket er det helt greit.

Også til faste, gode hoteller er det pristilbud nå. ofte mer enn halv pris av det du må betale i juleferien, når prisene er på topp, eller resten av året.

Raske koffertpakkere
Men det gjelder å være raskt ute. Jo nærmere avreise, desto lavere blir prisen. De beste kuppene gjør du om du kan reise samme uka som tilbudet blir annonsert.
Da selger charterselskapene flybilletter til sine reisemål, når de ser at de ikke får solgt pakkereisen. Det gjelder for charterselskapene å fylle flyene for enhver pris.

Finn kuppene
Nettsteder som solfaktor.no, restplass.no eller finn.no har samlet oversikt over gode pristilbud. Du kan faktisk søke på Syden som eget område, da menes badesteder med sol og varme, inklusive Egypt. Sett søket på pris, så er det bare å velge og vrake mellom de rimeligste tilbudene.

Charterselskapenes egne nettsider har de mest oppdaterte tilbudene. De vil gjerne ha deg dit. Drømmer du om en i Syden akkurat nå, kan du melde deg på charterselskapenes egne nyhetsbrev.
(Det går alltid an å melde seg av etter at du har funnet en reise.)

Happy Hour
Charterarrangøren Ving har Happy Hour på sin nettside hver fredag mellom klokka 13 og 15 med mange restplasstilbud. Også hos Star Tour kan du abonnere på fredagskuppet til Syden.
Her er tida mellom klokka 11- 14 hver fredag som gjelder.

Melder du deg på deres nyhetsbrev, får du tilsendt tilbudene dagen før, og kan sitte klar med koffert og kredittkort når reisene legges ut for salg. Klikk for innhold

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media