- Nå gleder jeg meg til å sove

Solberg ønsker å tenke framover.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Høyre faller fra 2011-valgets 28 prosent oppslutning til 23,5 prosent, og regjeringskollega Frp faller med 1,1 prosentpoeng til 10,7 prosent ifølge valgprognosene. En sliten statsminister ankom statsministerboligen klokka 01.15 etter partilederdebatten på Stortinget hvor hun hadde redegjort for et trolig valgnederlag i store deler av landet.

- Det er viktig å bare tenke framover og jobbe for de store sakene vi har, sier hun til Dagbladet.

- Er du spent på de endelige resultatene?

- Ja, det ser veldig tett ut i Oslo, så det er ikke ferdig før det er ferdig talt og ferdig forhandlet. Nå gleder jeg meg til å sove litt, avslutter statsministeren. Mister Bergen I Bergen, statsministerens hjemby, har de rødgrønne 34 mandater mot de borgerliges 29. Det betyr at det blir et skifte hvis prognosen står seg når alle stemmene er talt opp.

- Noen steder mister vi makt, noen steder får vi makt og andre steder må vi starte forhandlinger. Jeg er helt sikker på at hele Høyre kan si: I'll be back i 2019, sa Solberg på Høyres valgvake, der hun viste til det neste kommunevalget om fire år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer