Nå har de fått fullt hus igjen

For ei uke siden var leiligheten tom, og alt var stort sett bare trist. Nå er stua full igjen. Møblene som ble stjålet mens leiligheten var utleid, er tilbake på plass. Synderen var sannsynligvis en utro flyttebilsjåfør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nyforlovede Laila Merethe Wilhelmsen og Rolf Galåsen kan smile nå. Bare TV-en, videoen og noe sølvtøy mangler.

Sjåføren sto bak?

Etter at Dagbladet skrev om saken forrige lørdag, dukket møblene opp i rekordfart, og synderen var ikke den danske leieboeren som først fikk mistankens lys kastet på seg. Mannen som kjørte leieboerens flyttebil, er nå et hett spor.

- Flyttebilsjåføren ringte dagen etter at saken hadde stått på trykk i Dagbladet og sa seg lei for at møbler og innbo var forsvunnet. Han sa han skulle hjelpe oss å spore opp møblene, forteller Rolf Galåsen.
Mannen dukket aldri opp, men i stedet fikk familien telefon fra en brukthandler på Lillestrøm som hadde kjøpt opp et komplett innbo. Selgeren var en flyttebilsjåfør. Han hadde visstnok hatt det veldig travelt med å få solgt innboet fordi han måtte dra dagen etter til sin nye jobb som kokk et sted i Sverige.

Kom aldri

- Vi satt sammen med politiet og ventet på at mannen skulle dukke opp, men det gjorde han aldri, sier Laila Merethe Wilhelmsen.

Nå har de plutselig fått litt for mye utstyr til leiligheten. Venner og slekt sørget for at de ikke sto helt på bar bakke. Og forrige helg var de på bruktsalg og kjøpte inn komfyr og kjøleskap.

- Fra å være helt ribbet, kan vi nå begynne å selge unna litt, sier Rolf Galåsen.

Ubehagelig

- Selv om nesten alt innboet er kommet tilbake, var det en ubehagelig opplevelse, sier Laila Merethe Wilhelmsen. I drøyt en uke har de to nærmest hatt heldagsjobb med å rydde opp etter kaoset.

Flyttebilsjåføren er fortsatt som sunket i jorden, og Stovner politikammer jobber med saken.