«Nå har jeg den vekten jeg drømte om, men jeg fikk en del annet med på kjøpet»

Kreftsyke Heidi (36) skriver om sommerkroppen.

SOMMERKROPPEN:  «Slik ble sommerkroppen min i år. Jeg sliter med å venne meg til den, og veksler mellom å tenke at den er ødelagt og å se frem til å få den til å fungere igjen. Om ikke annet kan jeg være glad for at bikinier med høye liv er in igjen.» skriver Heidi Torkildson Ryste på bloggen. Foto: Privat
SOMMERKROPPEN: «Slik ble sommerkroppen min i år. Jeg sliter med å venne meg til den, og veksler mellom å tenke at den er ødelagt og å se frem til å få den til å fungere igjen. Om ikke annet kan jeg være glad for at bikinier med høye liv er in igjen.» skriver Heidi Torkildson Ryste på bloggen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Journalist Heidi Torkildson Ryste fikk diagnosen tarmkreft i februar.

I et innlegg publisert på bloggen hennes i går, skriver hun at hun rett etter nyttår var en av mange som ønsket å gå ned noen kilo før sommeren.

«Vel, jeg skulle kanskje vært forsiktig med hva jeg ønsket meg, for uten at jeg gjorde noe som helst, gikk ønsket mitt i oppfyllelse. De kiloene er borte for lenge siden. Slankekuren min heter kreft, den er utrolig effektiv, helt jævlig og anbefales ingen. Å ha så vondt og være så kvalm at du ikke orker å spise, får kiloene til å renne av. Så nå har jeg den vekten jeg drømte om, men jeg fikk en del annet med på kjøpet. Jeg har et 20 cm langt arr midt på magen og jeg har en stomipose på høyre side. Men det verste er at jeg har en kropp jeg ikke kan bruke til det jeg vil.», skriver hun i blogginnlegget.

Blogginnlegget er også publisert på bt.no.

- Jo mer jeg leste om «sommerkroppen 2015» og reklamesponsede innlegg på Facebook om hvordan gå ned i vekt på fire uker, jo mer fikk jeg lyst til å skrive om det. Det føles veldig absurd at folk stresser med å få kroppen sin klar for strandlivet. Jeg mener at hvis du har en kropp som fungerer, så har du en sterk og sunn sommerkropp, sier Ryste til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer