Forsvinningsmysteriet i USA:

Nå har også forloveden forsvunnet

Gabby Petito (22) er savnet etter en bilferie med forloveden Brian Laundrie (23). Laundrie vendte hjem fra ferien alene, og har nektet å uttale seg. Nå har også han forsvunnet.

IKKE SETT PÅ TRE DAGER: Brian Laundrie, som av politiet omtales som en person av interesse i forbindelse med hans forlovede Gabby Petitos forsvinning, er ikke sett siden torsdag, ifølge familien. Her er han fanget opp av politikameraer da han og Petito ble stoppet av politiet 12. august. Foto: The Moab Police Department / AP / NTB
IKKE SETT PÅ TRE DAGER: Brian Laundrie, som av politiet omtales som en person av interesse i forbindelse med hans forlovede Gabby Petitos forsvinning, er ikke sett siden torsdag, ifølge familien. Her er han fanget opp av politikameraer da han og Petito ble stoppet av politiet 12. august. Foto: The Moab Police Department / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Både FBI og Florida-politiet søker nå etter 23-åringen, som ifølge familien ikke har vært å se på tre dager, skriver Reuters.

- Vi har forsøkt å snakke med både Brian og familien hans hele uka, og nå ringte de oss på fredag. Vi dro hjem til dem, og de sier nå at de ikke har sett sin sønn, sa talsperson Josh Taylor i North Port-politiet til CNN fredag kveld.

- Vi jobber nå med disse opplysningene. Dette er ny tvist i saken, fortsetter han.

Har nektet å samarbeide

Laundrie-familiens advokat, Steven Bertolino, bekrefter 23-åringens forsvinning.

- På nåværende tidspunkt leter FBI etter både Gabby og Brian, sier han til kanalen.

Forsvinningsmysteriet, som nå har tatt en ny vending, har fått massiv medieoppmerksomhet i USA de siste dagene.

Brian Laundrie og kjæresten Gabby Petito la ut på bilferie i juli, med planer om å krysse USA på tvers. Opprinnelig skulle paret returnere i oktober, men i starten av september vendte Laundrie hjem alene.

Den siste utviklingen, med Laundries forsvinning, har imidlertid blitt kritisert av familieadvokaten til de pårørende til savnede Gabby. CNN melder lørdag kveld at advokat Richard Stafford bestrider at Laundrie er forsvunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer